日本醸造協会誌

日本醸造協会誌第118巻1号が発刊されました

・日本醸造協会誌第118巻1号が発刊されました。
・掲載内容は、下記のとおりです。
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解説

<巻頭随想>
日本酒が世界の酒へと羽ばたく初夢
秋田 修
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加齢による味覚の変化とその要因
成川真隆・三坂 巧

Change in Taste Sensitivity due to Aging
Masataka NARUKAWA, Takumi MISAKA
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「令和三年度海外主要国における日本産酒類の市場調査」の実施結果に関する解説
平澤 哲也

The Results of the “Market Survey of Japanese Alcoholic Beverages in the Major Overseas Countries (FY2021)”
Tetsuya HIRASAWA
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食品加工適性や機能性に優れた小麦・大麦品種の育成
柳澤 貴司

Breeding of Wheet and Barley Cultivars with Excellent Food Processing
Takashi YANAGISAWA
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抜粋要旨 中国醸造雑誌『醸酒科技』2022年3期号(総333号)
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報文
原料米の溶解性及びイネ登熟期気象条件が吟醸酒の香気成分濃度に及ぼす影響
奥田将生・上用みどり・包 紅彬・髙橋 圭・向井伸彦

Influence of meteorological conditions during grain filling and the properties of rice starch on flavor compounds in ginjyo sake
Masaki OKUDA, Midori JOYO, Bao HONG-BUN, Kei TAKAHASHI, Nobuhiko MUKAI
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芋焼酎における揮発性成分の留出挙動(第2報)-有色サツマイモを原料とした場合-
瀬戸口智子・神渡 巧

Distillation behavior of volatile compounds in sweet potato shochu (Part 2):-Sweet potato shochu using the colored sweet potatoes-
Tomoko SETOGUCHI, Takumi KAMIWATARI
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