・日本醸造協会誌第111巻3号が発刊されました。
・掲載内容は、下記のとおりです。
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解説
<巻頭随想>
雑感
樋口 松之助
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発泡清酒「すず音」の開発と商品化
星 靖子・鈴木 整
Development and Merchandising of Sparkling Sake “SUZUNE”
Yasuko HOSHI and Hitoshi SUZUKI
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清酒工場設備設計の考え方
篠田 次郎
Design of Plant Facilities for Sake Brewing
Jiro SINODA
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漁業用餌料およびコンクリート魚礁での焼酎かすの有効利用
江幡 恵吾
Effective Utilization of Waste Stillage from Shochu Distillery for Fishing Bait and Artifical Reef
Keigo EBATA
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異なる発酵法で調製したエゾシカCerus nippon yesoensis醤の品質特性について
舩津 保浩
Quality Characteristics of Yezo Sika Deer Cervus nippon yesoensis Meat Sauce Prepared Using Different Fermentation Methods
Yasuhiro FUNATSU
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抜粋要旨 中国醸造雑誌『醸酒科技』2015年4期号(総250号)
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報文
生もと系酒母における亜硝酸の非酵素的な消失
佐藤和夫・濱田茉莉・渡邉亮太・池田優子・徳岡昌文・進藤 斉
Nonenzymatic reduction of nitrous acid in Kimoto group starter-mashes of Japanense sake
Kazuo SATO, Mari HAMADA, Ryota WATANABE, Yuko IKEDA, Masafumi TOKUOKA, Hitoshi SHINDO
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ノート
市販本格焼酎中のカルバミン酸エチル濃度
橋口 知一
Levels of ethyl carbamate in shochu (Japanese spirits)
Tomokazu HASHIGUCHI
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