・日本醸造協会誌第112巻7号が発刊されました。
・掲載内容は、下記のとおりです。
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解説
<巻頭随想>
次世代へとつなぐ醸造食品の技と研究
楠本 憲一
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明治・大正期における醸造蔵の特徴と歴史的変遷
平山 育男
The Characteristics and Historic Change of the Brewing Storehouse in the Meiji, the Taisho Era Period
Ikuo HIRAYAMA
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ネットを活用した国内外における日本酒の情報発信・販売促進について
土田 一登
Effective Ways of Transmitting Information and Sales Promotion Sake Inside and Outside the Country with Using Internet
Kazuto TSUCHIDA
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規格外柿の有効利用を目指した福岡県での取り組みの紹介
上田 京子
Application of a Newly Isolated Lactic Acid Bacteria from Persimmon Fruits for Fermented Beverages in Fukuoka Prefecture, Japan
Kyoko UEDA
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平成28年度における味噌の研究業績
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抜粋要旨 中国醸造雑誌『醸酒科技』2016年8期号(総266号)
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報文
圧力自動測定システムを用いた発酵評価及び各種成分の比較
蓮田寛和・稲橋正明・岡崎直人・石川雄章
Fermentation evaluation using an automatic pressure measurement system and the comparison of various components
Hirokazu HASUDA, Masaaki INAHASHI, Naoto OKAZAKI and Takeaki ISHIKAWA
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芋焼酎醪へのプロテアーゼ剤添加による揮発成分と官能評価への影響
白石洋平・安藤有加・奥津果優・吉﨑由美子・二神泰基・玉置尚徳・和久 豊・髙峯和則
Effects of the addition of a protease agent to imo-shochu moromi on the volatile compounds and sensory characteristics of imo-shochu
Yohei SHIRAISHI, Yuka ANDO, Kayu OKUTSU, Yumiko YOSHIZAKI, Taiki FUTAGAMI, Hisanori TAMAKI, Yutaka WAGU and Kazunori TAKAMINE
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